Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - petra

Pages: [1]
1
Algemeen / Re: ff voorstellen...
« on: 23 March 2011, 19:10:21 »
hoi Mia,
Ik ben nu bezig met 2 HAED's (Heaven and earth design)
Als je naar mijn blog gaat kijken kan je verschillende foto's erop zien: 
http://mijnkunstwerkjes.blogspot.com/

Is al wel een tijdje geleden dat ik erop ben geweest hoor, maar kijk maar ff rond...

De logcabinetjes ben ik nu met de hand aan het naaien, heb het geprobeerd met naaimachine maar ze zijn wat te klein (7cm op 7cm) en inderdaad met dat raster kan je dus heel recht naaien en het
 lukt heel goed zo... heb er ééntje volledig gemaakt en vind van mezelf dat ik dat goed gedaan heb hihihi... nu ben ik kleurtje per kleurje aan het doen... dan zijn ze ook allemaal samen af.... ;)

eens ze alle 20 af zijn kan ik wel verder doen met mijn naaimachine, dus gaan we gestaag voort s'avonds, (overdag werken hé..)

groetjes
Petra


2
Algemeen / Re: ff voorstellen...
« on: 21 March 2011, 10:36:19 »
Hallo Mia,

heb het zo goed begrepen hoor....Alleen vraag ik mij dan af waarom ik die quicraster moet gebruiken... Omdat je dan beter de naad kunt bepalen waar je moet stikken? zal het in elk geval proberen en iets laten weten hier hoe het is gelukt...In elk geval bedankt om te antwoorden, had eigenlijk niet gedacht zo snel antwoord te krijgen, want het is hier wel redelijk rustig op... maar het is wel een hele leuke site...toch blij dat ik die gevonden heb... :D
Tot de volgende hé...

3
Algemeen / ff voorstellen...
« on: 20 March 2011, 18:01:04 »
Hoi,
Eerst en vooral, bedankt voor het programma "quilt assistant"...eindelijk eens een programma waar ik mee kan werken zonder een cursus te moeten volgen... ;)
Mijn naam is Petra en kom uit Belgie, West Vlaanderen en echt nog een groentje in het patchwork en quilten... eigenlijk is mijn grootste hobby borduren (zie mijn blog...) maar dat patchwork en quilten brengt mij zoveel rust...

Heb eigenlijk al een vraagje: heb een pakketje gekocht met alle benodigheden erbij, nu zit daar quickraster bij om 20 logcabinetjes van 7 op 7 cm te maken, had eerst gedacht om het met de machine te naaien maar ze zijn zo klein dat ik het met de hand moet doen...nu heb ik begrepen dat je de strookjes op het quikraster moet naaien, begrijp alleen niet hoe je dan te werk moet gaan, hoe te beginnen met andere woorden..ieman die mij kan helpen?

4
QuiltAssistant / Re: FAQ (Veelgestelde vragen)
« on: 20 March 2011, 16:35:31 »
 Ook windows 7 is geschikt voor dit programma 

Pages: [1]