Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - susan

Pages: [1] 2
1
Algemeen / Re: vorderingen Susan?
« on: 23 November 2008, 15:34:22 »
Hoi Mia

sory ik ben even niet geweest, we hebben een hele renovatie achter de rug van ons huis nieuwe keuken,wc en badkamer nieuw dak enz. dus van quilten is even wat minder gekomen.
Mijn Baltimore ligt even stil heb blok 3 gemaakt zal er van de week een foto van plaatsen
maar ben volop bezig voor de kerst een quilt voor mijn nichtje een een huisjes quilt voor iemand in Zeeland en die moeten klaar dus dat word hard doorwerken.
Alles goed met je?

          groeten susan

2
Algemeen / Re: vakantie echt voorbij...quiltseizoen begint
« on: 20 September 2008, 18:53:31 »
hoi Mia
fijn dat je het hebt overleefd ;) kan me voorstelen dat je die vrije dag nodig hebt gehad als ik denk aan onze kamptocht vroeger die wij hadden van school, dan is het een drukke boel geweest maar wel leuk hé.
Ik doe alles met de hand en houd heel erg van traditionelle quilts al moet ik zeggen dat artquilts mij ook steeds meer trekken dus die komen ook ongetwijfelt aan de beurt, heb al een foto die ik graag wil maken als artquilt maar weet nog niet goed hoe te beginnen.
Hoe lang ik over één blok doe hangt eigenlijk af of ik nog iets anders tussen door doe ben nu met dat kerstquiltje bezig dus blijft de Baltimore even liggen maar ik denk dat als ik er iedere dag een uurtje aan zou werken een blok in één week klaar zou zijn maar dat doe ik dus niet hé, heb met een lijf dat niet altijd wil wat ik wil, niet de kans om dat te doen maar dat geeft niet hoor het hoeft ook allemaal niet zo vlug!
 
            groeten susan

3
Algemeen / Re: vakantie echt voorbij...quiltseizoen begint
« on: 15 September 2008, 19:10:47 »
Hallo Mia
die borduurtjes daar heb ik randen omheen gemaakt zodat ze allemaal de zelfde maat hebben in dit geval 15 bij 15 cm, omdat de quilt niet groot mag zijn  maak ik er een paar blokken bij zoals sterren, een engel geaplikeerde boompjes en wat kleine blokjes echt wel "kerst" hoor ;)
zodra hij in elkaar zit dan maak ik wel even een foto zal eind van de week wel zijn en dan nog hard door werken met quilten dat doe ik met de hand wil ik hem voor de kerst af krijgen
moet eerst nog even naar Nuenen voor garen dat ben ik natuurlijk weer vergeten!!!
Als je dit leest heb je je kampeer toch er al weer op zitten was het leuk?

                       groeten susan

4
Algemeen / Re: vakantie echt voorbij...quiltseizoen begint
« on: 15 September 2008, 19:01:58 »
hallo  Arnout
Het zijn geaplikeerde blokken inderdaad traditioneel "needle turn"techniek vind het heel leuk om te doen er moeten 9 blokken gemaakt worden dus ben nog even zoet
Ik vind de kleuren ook best goed gaan zo ik wou perse met rood werken het is eigenlijk helemaal niet mijn kleur maar hier ben ik best blij mee, als het volgende blok klaar is dan laat ik hem wel weer zien.
Wat word jou volgende project?

          groeten susan

5
Algemeen / Re: vakantie echt voorbij...quiltseizoen begint
« on: 14 September 2008, 19:27:04 »
hallo allemaal

wat een mooie quilt is dat geworden Mia daar mag je trots op zijn. ik ben druk bezig met veel dingen eerst maar mijn boetseeropdracht afmaken maar op quiltgebied ben ik met een Baltimore bezig en een SBs maar die is alleen maar zo tussendoor die mag wat langer duren de baltimore ben ik met blok 3 begonnen dus daar ben ik nog even zoet mee zal de eerste 2 blokken laten zien
dan ben ik voor de kerst een kerstquilt aan het maken voor een nicht, haar moeder maakte altijd geborduurde kerstkaarten en nu verwerk ik die borduurtjes in een quilt ik houd het simpel het gaat uiteindelijk om die borduurtjes maar zo verdwijnen ze teminste niet in de kast nou een heel verhaal maar dan weet je ook iets he :D ;)

        groeten susan
6
Algemeen / Re: PKN-logo
« on: 02 September 2008, 18:46:22 »
hoi leeuwin

dit is een apart ontwerp heb je dat zelf gedaan?Als je met zijde gaat werken doe je het dan ook met de hand het schuift anders zo erg denk ik dan vooral bij die punten met aplikeren kun je wel wat meer smokkelen om de rand mooi te krijgen!

              groeten susan

7
Algemeen / Re: Quilt af en website bijgewerkt
« on: 30 August 2008, 11:56:28 »
SCHITTEREND!!!!!!
gefeliciteerd hij is echt heel goed gelukt de juiste keuze van lapjes (wat ik denk ik het moeilijkste zou vinden) en prachtig quiltwerk!!

                  groeten susan

8
Algemeen / Re: Interview Quiltersgilde
« on: 30 August 2008, 10:04:14 »
hallo Arnout

heb je intervieuw gelezen leuk hoor, leer je iemand toch weer wat beter kennen!!

               groeten susan

9
Hoi,hoi
Dat is een mooie zeg heb je de zelfde kleuren aangehouden? Die ronde lijnen lijkt me wel lastig  in aplikatie lukt me dat wel en met de hand ook wel,maar met patchen op de naaimachine nou knap hoor!! Ik zou ook zo iets willen doen met een foto die ik heb, ooit komt het er van maar moet nog veel leren daarin.
Je mag die zeker op het net zetten hoor en ik zou gewoon insturen naar de gilde er hangen daar wel meer "nagemaakte"hoor je legt er toch altijd iets van je zelf in lijkt mij.

                        groeten susan

10
hallo Mamia

het is even geleden dat ik hier ben geweest, :-[sorry maar ik zal nu wat meer komen kletsen
volgens mij mag je gerust een quilt opsturen als je maar vermeld van wie het patroon is of je moet zeker weten dat diegene echt niet wil dat je haar/zijn patroon gebruikt daarvoor ben wel heel benieuwd hoe hij er uit ziet.

                    groeten susan

11
Algemeen / Re: werk in uitvoering?
« on: 18 May 2008, 17:47:31 »
hoe kom je aan dit patroon van een foto?

             groeten susan

12
Algemeen / Re: voorkeur
« on: 18 May 2008, 17:46:48 »
ik vind hem wel mooi maar ben het met je eens de zonnebloem is duidelijk aanwezig
de kleuren spreken me erg aan en het typiche hollandse gevoel van de vertouwde gulden!!

                    groeten susan

13
Algemeen / werk in uitvoering?
« on: 17 May 2008, 11:12:50 »
Arnout heb net je "werk in uitvoering"bekeken vind hem prachtig worden doe je alles met de hand of de machine?

                  groeten susan

14
Algemeen / Re: mijn quilts
« on: 13 May 2008, 21:00:40 »
hallo bedankt hoor ,ja de SBS word helemaal in die kleuren moet alleen nog even bedenken wat ik voor de tussen stroken ga doen dacht zelf aan een lichtentaupe kleur.
maar inderdaad daar heb ik mijn handen aan vol, samen met de rest van wat ik nog doe aan quilt en boetseren.

                                 groeten susan

15
Algemeen / mijn quilts
« on: 12 May 2008, 14:43:09 »
hallo arnout
 ik zal wat van mijn werk laten zien ik ben nog een beginner dus verwacht niet te veel :D
het begin van de SBS quilt mijn aller eerste quilt

           groeten susan

Pages: [1] 2