Nederlands English Deutsch Français

Mijn Quilts

De tentoonstelling bevat kleine afbeeldingen van de quilts begeleid door beschrijvende tekst en is geschikt om snel te bladeren.
De diapresentatie toont gedetailleerde afbeeldingen, één quilt per pagina.

Alle quilts op deze website met de machine gepatcht en met de hand gequilt door Arnout Cosman. Vergeet niet op je favoriete quilt te stemmen!

Van 22 november 2016 t/m 31 december 2016 zijn in Museum de Kantfabriek in Horst (Limburg) 20 van mijn quilts te zien. Op 26 en 27 november ben ik zelf aanwezig. U bent van harte welkom!

Gratis Software

QuiltAssistant is een gratis programma voor het ontwerpen van quilts gebaseerd op foto's en het tekenen van quiltblokken.
FabLib is een gratis programma waarmee je digitale staaltjes van stoffen kunt maken door ze in te scannen, voor gebruik in bijv. Electric Quilt.

Waar is de quiltwinkel?

Europa Op de kaarten van Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland, Italië, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden vind je de quiltwinkel die je zoekt!

Nieuw: Download de GPS coördinaten van alle winkels voor je TomTom of andere GPS navigatie.

Quilt van de dag

Rozenhout, klik om te vergrotenRozenhout (2006)
73cm x 84cm  

De rand was de redding voor dit ontwerp. Het idee van de veelkleurige roos kwam niet over zoals gehoopt, maar door de toevoeging van een asymetrische rand werd het toch nog de moeite waard om de quilt af te maken. Quilt detail.